Maandmenu

Sinds een tijdje is Slagerij Lammers ook gestart met een maaltijdservice. Twee dagen per week (op dinsdag en donderdag) kunnen wij je maaltijden leveren die je online bij ons besteld hebt. Daarbij maken we gebruik van een maandmenu. Elke maand stellen we een nieuwe menukaart samen, om het aanbod gevarieerd te houden. Gebruik maken van onze maaltijdservice is ideaal wanneer jij even geen tijd of zin hebt om te koken en je toch graag een smaakvolle en voedzame maaltijd naar binnen wil werken. Wij bereiden de maaltijden altijd zelf. Ook doen we dit altijd op de dag zelf en maken we gebruik van verse producten. Verser dan bij Slagerij Lammers kan haast niet!

De maaltijdservice van Slagerij Lammers

Met onze maaltijdservice krijg jij altijd een heerlijke maar ook voedzame maaltijd aangeleverd. Ideaal als je even geen tijd of zin hebt om te koken! Alle maaltijden die we leveren worden per stuk verpakt in een 2-vaks magnetron verpakking. Zo kun je de maaltijd thuis gemakkelijk opwarmen. De maaltijden worden ambachtelijk bereid met altijd verse producten. Ze verschillen dus in wezen niet van een zelf gekookte maaltijd! Als je gebruik maakt van onze maaltijd service heb je de keuze uit verschillende porties, te weten:

  • Kleine portie, van 350 gram;
  • Normale portie, van 550 gram;
  • Grote portie, van 700 gram;
  • Extra vlees bijbestellen is ook mogelijk.

Gemakkelijk online maaltijden bestellen

’s Avonds een maaltijd koken kon soms best een gedoe zijn. Niet iedereen zit er altijd op te wachten om bijvoorbeeld na een lange werkdag nog in de keuken in de weer te gaan. Een maaltijd bestellen bij Slagerij Lammers is dan de ideale uitkomst! Je kan de maaltijd gemakkelijk online bestellen en hoeft deze vervolgens alleen nog maar op te warmen. Maak gebruik van onze maaltijd service en bespaar zeeën van tijd!

Ik wil een maaltijd bestellen!

Wil jij ook gebruik maken van onze maaltijdservice? Bestel je maaltijd dan een dag van tevoren bij ons. Deze kun je vervolgens de volgende dag, of de dag erna, tussen 16.00 en 18.30 uur bij ons afhalen. In overleg kunnen we deze ook bij je bezorgen. Wij stellen iedere maand een andere menukaart op, dus bekijk deze om keuze te maken uit ons aanbod. Bestellen kan door te bellen naar 0575-516188, te mailen naar karin@slagerijlammers.nl of door een berichtje naar 06-18097464 te sturen. Zorg wel dat je het aantal maaltijden en de gewenste porties er duidelijk bij vermeldt.