Barbecue

 

 

Wanneer de zon schijnt en Nederland weer eens van mooi weer mag genieten, is barbecueën een populaire aangelegenheid. Heerlijk samen komen met vrienden of familie, terwijl je buiten (in bijvoorbeeld je tuin) geniet van vlees, salades en ander heerlijk eten. Wanneer het mooie er weer aankomt en het barbecue-seizoen weer begint, kun je bij Slagerij Lammers vlees pakketten bestellen voor bij het barbecueën. Wij hebben een ruim assortiment aan vlees en andere producten. Omdat wij ook dingen als partytenten en apparatuur verhuren kunnen wij je complete barbecue verzorgen. Kijk gerust rond in ons assortiment en stel zelf je barbecue pakket samen voor een heerlijke barbecue met kwalitatief vlees!

Ruim aanbod

Op de meeste barbecues wordt voornamelijk vlees gegeten, aangevuld met bijvoorbeeld salade of stokbrood. Als je dit vlees bestelt bij Slagerij Lammers heb je de keuze uit een ruim aanbod, met keuze uit onder meer:

  • Standaard stukken vlees, zoals hamburgers, worstjes en saté stokjes;
  • Diverse spiezen;
  • Barbecue specialiteiten van Slagerij Lammers;
  • 30 dagen gerijpt vlees;
  • Vegetarische producten, zoals vegaburgers of een groentespies;
  • Visspecials;
  • Salades, verse rauwkost, verse vruchten en tapenade;
  • Sauzen;
  • Vers brood van de bakker;

Altijd een geslaagde barbecue met Slagerij Lammers! Geniet van diverse soorten stukken vlees of vis, aangevuld met heerlijke salades en vers brood. Naast het bovenstaande assortiment kunnen wij ook een Mexicaanse barbecue-party verzorgen voor een gezellige thema avond. Dit barbecue pakket is te bestellen vanaf 20 personen.

Apparatuur en dergelijke

Slagerij Lammers kan jouw complete barbecue verzorgen, want naast vlees kun je bij ons ook een barbecue huren, alsmede dingen als terrasverwarmers, wegwerpbestek en buffettafels. Denk jij iets nodig te hebben voor je barbecue maar kun je dit niet op onze site vinden? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Je bestelling plaatsen

Als jij vlees of andere producten of apparatuur wil bestellen, kun je dit doen door contact met ons op te nemen en zo je bestelling te plaatsen. Contact opnemen kan per telefoon via 0575-516188, per e-mail of door middel van het contactformulier. Geef goed aan welke producten je wil bestellen en in welke hoeveelheid. Zo voorkomen we misverstanden. Apparatuur dient tijdig gereserveerd te worden en voor het huren van de barbecue wordt borg gevraagd. Bezorgen is mogelijk, in overleg maar niet op zondag.