Biologisch vlees

Ben je op zoek naar kwalitatief vlees van dieren die goed behandeld zijn? Dan kun je biologisch vlees bestellen bij Slagerij Lammers. Biologisch vlees is vlees dat afkomstig is van dieren die diervriendelijk behandeld zijn. Deze dieren hebben natuurlijk voedsel gekregen en hebben veel meer leefruimte dan normaal. Biologisch vlees is beter voor het milieu en voor het welzijn van het dier.

  • Rundvlees: braadlappen, riblappen, bieflappen en rundergehakt;
  • Varkensvlees: gepaneerde schnitzels, ribkarbonade, hamlappen, speklappen en bami-nasivlees;
  • Vlug klaar: tartaartjes, hamburgers, slavinken, saucijzen en half-om-half gehakt;
  • Kipproducten: wij hebben biologische en 2 sterren scharrelkipfilet, kippenbouten en hele kippen. Alles is antibiotica vrij;

Skal certificaat

Slagerij Lammers verkoopt biologisch vlees van boeren en andere fabrikanten die in het bezit zijn van een Skal certificaat. Skal Biocontrole is een onafhankelijke organisatie die er op toeziet dat biologische producten (zoals biologisch vlees) volgens de biologische wetgeving worden geproduceerd. Wanneer een boer de wetgeving op de juiste manier naleeft en zich door Skal laat controleren, krijgt zijn product het biologisch keurmerk. Het biologisch vlees dat Slagerij Lammers verkoopt heeft dit biologisch keurmerk en is dus volgens de wettelijke eisen geproduceerd. Je weet dus zeker dat je bij ons biologisch vlees koopt dat kwalitatief en daadwerkelijk biologisch is.

Biologische barbecue pakketten

Vind je het belangrijk dat het vlees dat je eet biologisch is en wil je binnenkort een barbecue organiseren? Dan kun je biologische barbecue pakketten bestellen bij Slagerij Lammers. Wij kunnen dan een mooi pakket met diverse stukken biologisch vlees samenstellen dat zeer geschikt is om mee te barbecueën. Wij hebben geen vaste barbecue pakketten, dus als jij een barbecue van biologisch vlees wilt bestellen kun je deze in overleg met ons samenstellen. Neem daarvoor gerust even contact met ons op.

Ik wil biologisch vlees bestellen

Als jij een van onze producten wil bestellen, kun je dit doen door contact met ons op te nemen en zo je bestelling te plaatsen. Contact opnemen kan per telefoon via 0575-516188, per e-mail of door middel van het contactformulier. Om misverstanden te voorkomen vragen we je om je bestelling zo precies mogelijk door te geven. Graag zouden we van je weten welk product je wil bestellen en in welke hoeveelheid. Deze kun je vervolgens op een afgesproken tijdstip op komen halen. Wij kunnen je bestelling ook bezorgen, maar doen dit enkel in overleg.