Buffetten

Slagerij Lammers kan buffetten verzorgen voor allerlei feesten en bijeenkomsten. Alle gerechten in onze buffetten worden door ons zelf bereid in onze eigen keuken. We gebruiken altijd verse producten en leveren de buffetten warm aan. Je kunt kiezen uit de volgende buffetten:

  • Zigeuner buffet;
  • Warm en koud buffet;
  • Stamppotbuffet;
  • Italiaans buffet;
  • Winterbuffet;

Het stamppotbuffet is te bestellen vanaf 15 personen. Het zigeuner buffet vanaf 25 personen en de rest van de buffetten zijn te bestellen vanaf 15 personen.

Hoe verzorgen wij de buffetten?

Wanneer jij besluit een buffet te bestellen bij Slagerij Lammers dien je ten minste 1 week van te voren te doen. Omdat wij de buffetten volledig zelf maken hebben wij hier ook de tijd voor nodig. Als we de bestelling binnen hebben gaan wij aan het werk om de buffetten voor te bereiden met verse en heerlijke producten. Op de dag zelf leveren wij de buffetten aan in shaving dishes. De buffetten worden altijd warm aangeleverd. Ook stellen we de buffetten voor je op en geven we jou de nodige toelichting. De schoonmaakkosten zitten in beginsel niet inbegrepen, dus wij verwachten de shaving dishes schoon retour. Wel kunnen we tegen een klein bedrag de schoonmaak op ons nemen. Wij verzorgen de buffetten van maandag tot en met zaterdag ( op zaterdag tot 18.00 uur). Op zondag cateren wij niet.

* i.v.m.  Corona-maatregelen leveren wij de buffetten tot aan de voordeur, wij komen dus NIET bij u binnen. *

Voor feesten en bijeenkomsten

Buffetten zijn zeer geschikt als je een feest of bijeenkomst organiseert en je die wilt combineren met een diner. Ben je van plan je verjaardag groots aan te pakken, wil jij een borrel combineren met een buffet of organiseer je een andere bijeenkomst die je wilt combineren met een buffet? Dan kun je kiezen voor de heerlijke en ambachtelijke buffetten van onze slagerij te Zutphen. Slagerij Lammers kan je ook serviesgoed en bestek verhuren voor bij het buffet.

Ik wil een buffet bestellen

Wil je een van onze buffetten bestellen? Dan kun je dit doen door contact met ons op te nemen en zo je bestelling te plaatsen. Contact opnemen kan per telefoon via 0575-516188, per e-mail of door middel van het contactformulier. Geef bij je bestelling aan welk buffet jouw voorkeur geniet en voor hoeveel personen je het buffet wilt bestellen. Omdat wij tijd nodig hebben om de buffetten voor te bereiden dien je de buffetten ten minste 1 week van te voren te bestellen.