Verhuur van feestmateriaal

Heb je binnenkort wat te vieren? Of wil je voor een andere reden een gezellige en feestelijke bijeenkomst organiseren? Dan kun je bij Slagerij Lammers terecht voor het verhuur van feestmateriaal. Wij verhuren diverse soorten feestmaterialen en kunnen jouw feest compleet verzorgen. Kun jij iets niet vinden op onze site wat je wel denkt nodig te hebben? Neem dan even contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Andere feestmaterialen

Ook voor andere feestmaterialen kun je bij Slagerij Lammers terecht. Zo kun je onder meer buffettafels, biertafels met banken, statafels en terrasverwarmers huren via ons. Wil je jouw feestje combineren met een barbecue? Dan kun je deze ook bij ons huren. Wanneer je tevens vlees bij ons bestelt is het huren van de barbecue zelfs gratis. Kijk gerust even rond op onze website voor het aanbod. Zit er iets niet tussen wat je wel nodig hebt? Laat het ons dan even weten.

Ik wil feestmaterialen huren

Als jij een van onze producten wil huren, kun je dit doen door contact met ons op te nemen. Contact opnemen kan per telefoon via 0575-516188, per e-mail of door middel van het contactformulier. Wij vragen je duidelijk door te geven wat je wil huren en in welke hoeveelheid. Deze materialen kun je dan op een afgesproken tijdstip bij ons ophalen. In overleg kunnen we de spullen ook bezorgen. Let er wel op dat we een vergoeding vragen wanneer wij materialen kapot of helemaal niet terug ontvangen.