Informatie over hapjes en salade’s

Mooie en smakelijke salades en hapjes maken kost tijd en moeite. Het is niet voor iedereen weggelegd. Bestel daarom saladeschotels en hapjes bij Slagerij Lammers. Onze salades en hapjes zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld buffetten, barbecues, bij het gourmetten, of voor op feestelijke bijeenkomsten. Met salades en hapjes van Slagerij Lammers kan iedereen genieten van heerlijke, maar ook voedzame maaltijden of hapjes. Al onze salades en hapjes worden gemaakt van verse producten en zijn altijd heerlijk smaakvol. Verwen uw gasten en bestel deze daarom gelijk!

Onze saladeschotels

Bij Slagerij Lammers kun je drie soorten ambachtelijke saladeschotels bestellen. Voor bij een buffet, barbecue of bij het gourmetten is onze buffetsalade zeer geschikt. Dit is een relatief eenvoudig opgemaakte salade. De buffetsalade is verkrijgbaar vanaf 6 personen. Verder kun je kiezen uit onze vissalade. Ook deze is te bestellen vanaf 6 personen. De vissalade wordt gemaakt op zalmbasis en aangevuld met diverse soorten verse vis. Tijdens kerst leveren wij een speciale kerst saladeschotel, de saladeschotel Noelle. Deze is geschikt voor grotere groepen en te bestellen vanaf 10 personen. De saladeschotel combineert 3 soorten salade en kent zo veel diversiteit.

Onze hapjes

Organiseer je binnenkort een feestje? Voor verjaardagen, familiedagen of andere gezellige bijeenkomsten is het altijd leuk om hapjes te kunnen serveren. Wat heerlijke hartige hapjes slaat niemand namelijk over. Bestel je hapjes bij Slagerij Lammers en hoef je geen zorgen te maken over de bereiding of de opmaak van de hapjes! Zo bespaar je zeeën van tijd. Je kunt bij ons hapjes bestellen vanaf 60 stuks. Daarbij kun je kiezen uit ons eenvoudige assortiment, met hapjes zoals kaas, worst, boterhamworst met augurk en ham met asperges. Ook kun je gaan voor ons luxe assortiment, met luxere hapjes. Bij het luxe assortiment heb je de mogelijkheid om zelf 4 soorten hapjes te kiezen.

Online bestellen

Wil jij onze salades of hapjes bestellen? Dan kun je dat doen door contact met ons op te nemen en zo je bestelling te plaatsen. Contact opnemen kan per telefoon via 0575-516188, per e-mail of door middel van het contactformulier. Gelieve bij de bestelling precies aan te geven welke salades of hapjes je wilt bestellen, en in welke hoeveelheden. Hou er rekening mee dat je de salades of hapjes minimaal twee dagen van tevoren bestelt, zodat wij je deze op tijd kunnen aanleveren. Voor inhoud en prijzen klik hier.