Kerstschotels

Ook voor kerstschotels kun je bij Slagerij Lammers terecht. Gezellig samen eten is tegenwoordig voor de meeste mensen een belangrijk onderdeel van kerst. Samen komen met je familie, partner of vriendengroep en genieten van een heerlijk kerstdiner is waar het dan om gaat. Natuurlijk gaat er veel tijd zitten in het voorbereiden van dat kerstdiner. Als jij het jezelf makkelijk wil maken of eens iets anders wil proberen met kerst, kun je kerstschotels bij Slagerij Lammers bestellen. De kerstschotels worden door ons zelf op zorgvuldige en ambachtelijke wijze samengesteld. Wij gebruiken alleen verse producten van hoge kwaliteit zodat jij met kerst kunt genieten van heerlijke kerstschotels.

Voor bij het gourmetten

Gourmetten is een sfeervolle en gezellige manier om kerst te vieren. Bij gourmetten kun je zelf aan tafel je eten bakken met kleine pannetjes op een gourmetstelsel. Zo kun je veel kleine verschillende dingen eten. De basis van het eten bij het gourmetten bestaat doorgaans uit vlees. Dit vlees voor het gourmetten kun je bij Slagerij Lammers bestellen! Wij bieden een Gourmet-Fonduschotel aan en een Gourmetschotel Bistro. De Gourmetschotel bestaat uit 8 soorten vlees. Wij rekenen per persoon 250 gram aan vlees. De Bistroschotel bestaat uit 10 soorten luxe vlees. Bij deze schotel krijg je 325 gram aan vlees per persoon. Met Slagerij Lammers kun je genieten van heerlijke stukjes vlees tijdens het gourmetten!

Ons verdere aanbod

Naast kerstschotels voor het gourmetten bieden wij je ook nog enkele andere kerstschotels aan. Zo kun je ook een steakschotel bestellen. Deze kerstschotel bestaat uit 10 soorten grove stukjes vlees, met onder meer varkensteak, tartaarsteak, lamskoteletjes en rib-eye. Heerlijk als jij met kerst wil genieten van verschillende soorten steaks. Ben je op zoek naar een kerstschotel dat niet puur uit vlees bestaat? Dan kun je ook diverse saladeschotels bestellen. Wij leveren onder meer een buffetsalade (een eenvoudig opgemaakte salade) en een vissalade (op zalmbasis en verrijkt met andere soorten vis). Voor kerst kun je ook onze luxe saladeschotel Noelle bestellen, die bestaat uit 3 soorten salade.

Hoe kun je de kerstschotels bestellen?

Maak jouw kerst compleet met de ambachtelijke en heerlijke kerstschotels van Slagerij Lammers. Wil je een kerstschotel bestellen? Neem dan contact met ons op om je bestelling door te geven. Contact opnemen kan per telefoon via 0575-516188, per e-mail of door middel van het contactformulier. Geef in je bericht aan welke kerstschotel je wil bestellen en ik welke hoeveelheid of voor hoeveel personen. Deze kun je vervolgens op een afgesproken tijdstip op komen halen. Wij kunnen je bestelling ook bezorgen, maar doen dit enkel in overleg.